Celebrity

Идоли од детството: Бекстрит бојс на турнеја во Европа!

Тие доминираа на музичкиот пазар цели три децении, продавајќи стотици милиони копии од своите албуми.

И кога веќе треба да се формира супер група, природен избор е да се спојат „Backstreet Boys“ со „New Kids On The Block“. Двете групи заедно го носат името NKOTBSB и уште пролетва тргнуваат на турнеја низ Британија и Европа.

Неспорно е дека низвната заедничка турнеја во Северна Америка имаше фантастичен успех, па решија да го преминат Атлантикот за своите фанови во Европа. Тие се многу возбудени и за нив нашето тло е како втор дом.

Турнејата започнува на 20-ти Април, а закажаните настапи ќе траат до 14-ти Мај.

За жал, најблиску што можете отидете и да ги чуете е Германија!

Еве го и најавниот трејлер за турнејата во Европа:

Напиши коментар