← НАЗАД НА БОЗА

Ирина Шајк во секси видео игра!

Ирина Шајк во секси видео игра!
654 Читања

Дали убавите автомобили одат со убави девојки? Глупаво прашање, нормално дека тоа е најдобрата комбинација. Ете токму затоа и секси моделот Ирина Шајк ќе се појави во видео играта Need for Speed the Run .

Погледнете го видеото на кое секси моделите Ирина и нејзината колешка Криси Теиген се гледа како тие учествуваат во оваа игра:

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk