Free zone

Јагуар како од чипка

Францускиот уметник Florent Poujade направил своја верзија на класичниот Јагуар МК2. Автомобилот е направен за раперот Joey Starr кој секаде на своите настапи ќе патува токму со овој автомобил.

Целиот автомобил изгледа како да е обвиен со чипка. Внатрешноста пак на автомобилот е со леопародово крзно, типично раперски…

Напиши коментар