Free zone

Јахтата „Улиците на Монако “ од милијарда долари, најскапата досега!

Доколку не можете да отидете на некој од островите тогаш донесете си остров само за вас. „Улиците на Монако “ од Yacht Island Design е концепт јахта долга 155 метри, нешто што сосема не сте го виделе до сега. Дизајнот предвидува мал дел од Кнежевството Монако, домот на славната Формула 1 патека и делот од Монако Јахта Шоуто.

На раскошнава нова јахта е предвиден и игралиштето за милијардери од Монако, и тендира да стане најскапата јахта на светот, која ќе чини неверојатни 1,1 милијарда долари.

Во моментов е во фаза на дизајнирање на овој супер брод кој треба да содржи помали верзии на познатите знаменитости на Монако, како што се Монте Карло Казиното, тркачката патека, како и базени, тениски игралишта, кино, картинг патека и Хотелот Париз…

Напиши коментар