Free zone

Јас сум во потполн шок! Ова може само Македонец да го направи:))))

По гласовите од видеото се гледа дека станува збор за Македонец кој си купил кола и ја однел на перење. Но, нема да ви се верува дека всушност ова се инструкции за тоа како се пере Мерцедес. Страшно!

http://www.youtube.com/watch?v=KQzqQL86swY

5 Коментари

Напиши коментар