Free zone

Кај Надја “срцето” е токму каде што треба да биде:)

На ваков тмурен и дождлив ден нема да ве заморуваме со некакви податоци и куп информации. Ќе се обидеме да му внесеме малку светлина на денот, а Надја многу ќе ни помогне. Таа перфектно ја носи долната облека која е украсена со срциња кои се наоѓаат на вистинското место. Погледнете:

Напиши коментар