After Midnight

Како да го натерате да се заљуби во вас?

1.Многу мажи обожаваат кога нивната партнерка во тешки моменти е добар слушател, малку зборува, и ги теши со допир.

2.Тие обожаваат жената да ги бакнува пред да заспијат. Така се чуствуваат сакано.

3.Иако мислат дека тие се подобри возачи, мажите сепак ги ценат и своите совозачи. Им се допаѓа кога нивните девојки ги предупредуваат на радарските контроли.

4.Посилните половини сакаат кога нивните дами се спремни за компромис и помирување.

5.Како што покажаа неколку истражувања, мажите ги сакаат жените кои вистински уживаат во тоа што го прават.

6.Смислата за хумор е една од главните карактеристики кои мажите ги сакаат кај своите долгогодишни партнерки.

7.Нормално, мажите сакаат кога нивните жени готват. Зашто ? Тоа им создава чуство на семејство и топлина.

8.Жените со здрав апетит се привлечни за мажите за разлика од оние слабите.

9.Како што покажале некои студии, мажите сакаат силни жени.

10.На мажите им е важно како изгледаат жените.

Напиши коментар