After Midnight

Кажете НЕ на вишокот на килограми заедно!

Често се случува во врската да станеме премногу опуштени и да го занемариме своето тело. Зимата е годишно време кога се препуштаме на зимскиот сон кога станува збор на активностите за убаво тело. Кога ќе дојде време да ја тргнеме облеката и да легнеме под сонцето не фаќа паника. За да не дојде до тоа превземете нешто уште денес.

Обидете се со спортот за двајца. Сексот е идеален за губење на вишокот на килограми. Освен тоа што трошите голем број на калории, во зависност од позите може и да ги зацрвтстите мускулите.

Вежбањето знае да биде многу монотоно и досадно. Затоа сменете нешто. Што велите за еден стриптиз? Со него ќе направите голема активност, ќе потрошите калории, ќе го задоволите партнерот….

 

Напиши коментар