← НАЗАД НА БОЗА

Кети Пери го издаде концертното видео од својата турнеја!

Кети Пери го издаде концертното видео од својата турнеја!
942 Читања

Фановите на Кети Пери имаа можност да го изгледаат огромниот видео материјал за нејзината турнеја која е насловена како „ California Dreams“. Но освен силните гостувања, преработките и изведбите, настапи колешката Робин па заедно со Кети на сцена постојано ги менуваа своите „бомбонолики“ костими, па секој концерт од турнејата наликуваше како сеуште да не е почнат или како тој љубопитен дел што не „копка“ – 10 минути во гардеробата пред настап.

На „Kаty Perry Concert Candy: East Coast“ видеото може да забележите како сестра и на Кети,  се претвора во Кати Бет Тери, случки од гардеробата, полицаец кој ја најавува Кети како „претседател на САД“ и многу други работи кои обично остануваат зад сцената.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk