Free zone

Кога децата ќе ве прашаат како дошле на светот!

Ова видео е наменето за оние родители кои сакаат да дадат објаснување на детето како дошло на свет, а при тоа да не треба да објаснуваат многу. Иако е лага, сепак изгледа малку поинтересно отколку приказната дека штркот ги донел:)

Напиши коментар