Celebrity

Кога Кети Пери пее песна на Адел, еве како звучи…:)

Песните на познатата британска пејачка Адел станаа светски популарни, па дури и на концертите на нејзните колеги, а Кети Пери е само уште една во низата ѕвезди кои запеаа некоја од песните на Адел.

Сепак, она за што многу критичари ѝ забележуваат на Кети се нејзините „ограничено воклани способности“, но таа изгледа многу не се тревожи поради тоа и си тера по свое.

Проценете колку добро ја интерпретираше познатата „Someone Like You“ на Адел за време на својот концерт во Шефилд:

Напиши коментар