Celebrity

Кога порничите имаат “солидна содржина” доволен е само “интро”:)))

Кога би прашале многу луѓе за тоа кои се потребните критерими за порничот да биде добар би добиле многу одговори? Или само еден:)))

Овој пат не се правеше анкета ниту пак некое истражување. Се решивме да ви понудиме да погледнете неколку интра на порничи кои се навистина смешни. Тешко ќе заборавите на секој од нив со сигурност. Почнете да внимавате на неверојатните глумци, па на разговорот кој треба да прејде во секс без заплет и конфликт…

Погледнете:

 

Е ова мора да се погледне… ваква глума и сценарио нема да видите на друго место:)

 

План, па драма… ако се ова не допре до вас што господинов го прави за да дојде до гаѓичките на женава, тогаш музиката со сигурност ќе ве воодушеви:)))

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-p69xtswxqQ

 

Доколку го немате сеуште запознаено магичниот учител по англиски јазик кој во слободно време се бори со змии ова е вистинското видео за вас:)))

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UTdP-aeY5HE

 

Понекогаш е доволно само една реченица за да ви открие што се случува во целиот филм. А, ако тоа не ви тргне од прв пат тогаш не се секирајте режисерот се погрижил и за вас па истата реченица ви ја дава да ја слушнете пет пати едно по друго:))))

 

И крајот го краси делото:) Ова е најапсурдниот момент што до сега сте го виделе. Да не одолговлекуваме…. погледнете:)

Напиши коментар