Free zone

Кои се предностите на сопствениците на BMW?:)

Неверојатно! Па отворено му се упикува пред сите! Овој случај е забележан во Словенија, а со сигурност и кај нас ќе се појави многу наскоро:)

http://www.youtube.com/watch?v=m5tjR2gsIm8&feature=player_embedded

Напиши коментар