After Midnight

Кој е вашиот омилен секси вкус?

Кога јадеме нешто солено обично ни се јавува желба потоа да каснеме и нешто слатко. Па така е и со сексот…

Секој вкус ни годи на различен начин. Еве неколку типови на секс, споредени со вкусовите. Во зависност од тоа кој е вашиот омилен вкус за храна таков сакате да биде и сексот. Еве како споредбено тоа изгледа:

Сладок

Бавен и сензуален. Слаткиот секс е удобен и редовен па ја зголемува интимноста помеѓу партнерите. Затоа што е спор не значи дека е досаден. Фокусирајте се на предиграта, воведете некои новости, продолжете ја , а тоа ќе го зголеми интензитетот на оргазмот!

Солен

Секси шепотење и играчките за возрасни можат да го запалат огнот кај овој тип на секс.

Пикантен

Ако толку сакате да зачините, пробајте со малку сложени акробации. Во тоа може да ви помогне Кама Сутра. Освен тоа може да смените и со секси улоги.

Кисело

Сакате кисело? Тогаш ќе уживате во сексот во кој е вклучена голема фантазија, а доколку сте похрабри ќе употребите и лициси, камшици и марама да ги преврзете очите.

Горчлив

Сексот после кавга може да биде помалку горчлив заради помешаноста на емоциите кои претходеле. Но, на крајот е многу експлозивен, зато ашто лутината и бесот фантастично се трансформираат во дива страст.

Напиши коментар