Free zone

Кој знае, знае! Ова е вистинска реклама за автомобил!

Сепак 21 век е, па рекламите веќе не се она што беа. Сега важи правилото: Јас сум најдобар, мене сите ме сакаат и затоа мора одма да ме купите.

Многу добро одбрано, Volkswagen знае како да го привлече вниманието на мажите.

На својата изложба на автомобили тие го одбраа германскиот модел Micaela Schaefer која случајно или не го доби погледот од секој присутен маж.

Напиши коментар