After Midnight

Колку калории се трошат со сексот?:)

Познато е дека сексот ги “топи” калориите. Највеќе се трошат на ставање кондом без ерекција, потоа на соблекување на градник без да го допрете со рацете, но и на лажен оргазам. Погледнете ја листста ка потрошени калории:

Откопчување на градник:

Со две раце – 8 калории

Со една рака – 12 калории

Со заби – 85 калории

 

Ставање на кондом:

Под ерекција – 6 калории

Без ерекција – 315 калории

 

Предигра

Пронаоѓање на G тоќката – 92 калории

 

Пози:

Мисионерска – 12 калории

Поза 69 во лежечка позиција – 78 калории

Поза 69 на нога – 112 калории

Doggy поза – 336 калории

 

Оргазам

Вистинкси – 112 калории

Лажен – 326 калории

 

По оргазамот

Лежење во кревет и мазење – 18 калории

Станување од кревет без објаснување – 36 калории

Објаснување зошто одма сте станале од кревет и не сте објасниле зошто сте го сториле тоа – 816 калории

Напиши коментар