Celebrity

Костимите на Бритни на еден настап… доста шаренолико:)

Бртини го одржа својот прв концерт во Лондон и направи нејзиното присуство да остане запаметено. Бртини за време на својот настап се потуди да се види што е можно повеќе голо тело и кожа на сцената.

Кулминација беше розевиот градник со метални копчиња и кратките фармерски панталони, во кои Бритни изгледа прилично дебелко. Некако не успеала да си го среди стомакот, па тој постојано ѕирка од панталоните.

За време на настапот, Бритни неколку пати смени гардероба. Успеа да биде и египетски фараон и да облече златно бикини. Да биде и ангел и ѓаволски облечена.

Па, погледнете го асортиманот на облеки:

Напиши коментар