Celebrity

Легендарните Металика на 3Д филм!

Членовите на познатиот бенд Металика планираат да снимаат 3D филм.

Групата планира сама да си го финансира ова филмско остварување, а моментално бараат режисер кој ќе се нафати да го сними филмот за највлијателната група на цел свет во последниве три децении.

Детаљите за филмот „Металика“ сеуште не се познати, бидејќи членовите на групата не сакаат да откријат ни дали се работи за снимка од нивните концерти или пак, се работи за документарец. Еднинственото познато нешто е дека филмот ќе биде снимен и прикажан во 3D технологија.

Напиши коментар