Celebrity

Лонгорија: Кога нема маж, се бара жена…

Погледнете ја сцената од новиот филм „Очајни домаќинки“, во кој една од домаќинките има авантура и со жена.

Дејството во филмот „Без мажи“ се развива околу неколку жени кои останале сами во градот и мораат да се снаоѓаат како знаат и умеат. Покрај Ева Лонгорија, во филмот играат и Кејт дел Кастиљо, Кристијан Слејтер и Оскар Нуњез.

Еве го и трејлерот:

Напиши коментар