Free zone

Лудорија која ја заледува крвта во вените!

Што ќе остане од автомобилот кој се движи со брзина од 200 км на час и се удри во ѕид?

Една екпиа го направи најбрзиот crash тест на светот.

Со Форд Фокус се удрија во ѕид, а при тоа автомобилот се движел со брзина од 200 км на час.

Целта на овој тест била да докажат колку се опасни во последно време и семејните автомобили, кои без проблем развиваат голема брзина.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6dI5ewOmHPQ

Напиши коментар