Free zone

Луксуз на море… Пловечки остров кој вреди милиони

Ова е јахтата “Пловечки остров”, која заплови во Абу Даби, на шоуто за претставување на јахти.

Луксузот кој блесна на вода вреди 160.000.000 долари. Во неа може да уживаат 12 гости, со екипажот кој брои 20 членови.

Јахтата е на два ката. Горниот кат е 200 квадратни метри и приватна тераса од 25 метри.

Освен ова јахтата има и базен долг 25 метри и песочна плажа на палубата од 36 метри.

Напиши коментар