After Midnight

Машки грешки на првиот состанок

Не купувајте скапи и несоодветни подароци-Освен ако не сте тип што сака да фати спонзоруша, ваков потег нема да ви донесе екстра поени.

Не понудувајте да го делите јадењето, десертот или сокот -Сцената споделување на храната, или пиење на сок од две сламки изгледа добро само на филм.

Не заборавајте на туш – секогаш пред излегување истуширајте се. И ставете дезодоранс.

Не носете тренерка – освен ако првиот состанок не е во теретана.

Не носете изгужвана или искината облека – Облекување како просјак не е во ред. Доколку имате проблем да сфатите што е нормална облека земете со вас некоја жена средена и која се разбира од вкус и отидете во продавница.

Не и се понудувајте да идете кај нејзе – Првиот состанок би требало да биде во јавност, на добро осветлено место. Така е сигурно за двајцата.

Темата за разговор мора да се одвива полека – Не зборувајте за политика, социолошки или религиозни теми.

Напиши коментар