Free zone

Мажите користат апликации на своите телефони, за да ги “фатат” своите жени во неверство

Технологијата отиде толку далеку што може да се каже дека стана главен сојузник на сомнителните мажи. Мажот кој постојано се сомнева во својата сопруга дека го изневерува сигурно веќе си набавил Apple iOs 5,на кој ја има инсталирано апликацијата Find My Friends.

Камерата на телефонот ги дава и цврстите докази, за тоа дека жената е на место за кое тврди дека не е таму.

Еден маж со цел да ја провери својата жена и купил Apple 4s и ја инсталирал апликацијата Find My Friends, нормално без таа да знае.

Кога таа заминала наводно да се сретне со своите пријатели, мажот преку апликацијата открил дека таа се наоѓа на сосем друго место и со сосема други луѓе.

Видео доказот дека таа го изневерува веднаш го однел кај адвокатот и нормално разводот бил неминовен.

Еве предлог како да ја фатите неверната сопруга или сопруг:). Нормално ќе треба да платите повисока цена, но затоа пак овој бренд се грижи да ги обелодени вашите сомнежи.

Напиши коментар