After Midnight

Места за водење љубов кои би требало да ги избегнувате

Задното седиште на автомобилот

Пред ваква акција би требало да претходат вежби на истегнување. Сеедно, ризикувате свиткан лакт. Да не збориме дека можете да си ја удрите и главата. Нормално, ова не ваќи за сопствениците на џип.

Креветот од вашите родители

Тоа е место, каде вашите родители имаат секс. Мислете на тоа…. или подобро немојте.

Секс на плажа

Песок ќе ви навлезе секаде. Така да : песок + триење = болка.

Романса на сред поле

Бубачки. Нечистотија. Остро сечена трева. Скриени камења.

Во тоалетот на ресторан или клуб

Секогаш во малиот мозок се крие сцена во која една личност не може да издржи и го повлекува со себе и партнерот во кабината на малку секс… И тогаш сфаќа дека малку е измамена. Јавните тоалети се валкани и не се секси.

Работната маса во кујната

Ладно. Остри рабови. Ако сте слаби, надевајте се на модринки. И нека не слушнат вашите пријатели за тоа, бидејќи никогаш нема да ви дојдат на вечера.

 

Напиши коментар