Celebrity

Мишел Обама стана глумица?

Вуди Ален сака да ја направи првата дама на Америка, Мишел Обама, филмска ѕвезда. Овој ветеран порано има работено со жената на францускиот претседател Николас Саркози, Карла Бруни, па сега се надева дека еден ден Мишел ќе стане дел од некој негов филмски хит.

75-годишниот режисер на познатиор филм „Match Point“ неодамна изјавил:

–        Да бев во иста соба со Мишел Обама и ако бев сигурен дека е соодветна за некоја улога, немаше воопшто да се двоумам да ѝ ја понудам.

Останува да видиме што Мишел мисли за ова и дали некогаш сонувала да стане филмска ѕвезда како што го стори тоа Бруни во филмот „Midnight in Paris“.

Напиши коментар