Free zone

Моќта на техниката или уметноста во фотографијата?:)) Двете!!!

Џеми Бек, фотографката од Њујорк креираше серија на анимирани GIF фотографии кои ги наркела cinemagraphs.

За разлика од сите оние GIF кои до сега се појавија на интернет, овие фотографии имаат анимација на само одредени делови. Одредени делови се движат додека другите остануваат статични.  Овие фотографии беа пресудни за светската слава на фотографката Џеми.

Напиши коментар