Free zone

На оваа бринета и се исполни желбата, принцот и слета… ама директно во глава

Погледнете го видеото и само обрнете внимание на плавушата. И после нека каже некој уште некој виц за нив. А таа толку снаодливо го избегна ударот. Но, затоа пак другата… Погледнете

Напиши коментар