After Midnight

Најчести и најсмешни машки изговори за раскинување

Ти заслужуваш некој подобар

Ако ова ви го има кажано, тогаш навистина заслужувате некој подобар, но зарем не би требало сами да одлучите ? Вистината е дека тој навистина сака да најде друга подобра, но се плаши да ви го каже тоа!

Премногу те сакам!

Вистинска мелодрама, но која е причината ? Во ваков изговор ни дете не би поверувало!

Ми треба повеќе простор

Нејасната фраза поради која момците ги сокриваат вистинските работи : досадно ми е, ми треба нешто возбудливо, сакам да излегувам со други девојки….

Морам да се концентрирам на работата

Дали навистина е посветен на работата или само сака да ја избегне расправијата и сака елегантно да побегне ?

Одиме премногу брзо

Не сака да биде сериозна врска или вас не ве сака доволно за сериозно да се врзе.

Морам да се пронајдам себеси

Филозоф или кукавица која не е подготвена да е соочи со вас и вистинска причина за тоа е престанок на врската.

Напиши коментар