After Midnight

Најдобрите секс пози за во када кои мора секој да ги проба :))

Денес ќе ви презентираме две неверојатно добри секс пози за во када кои секој од вас мора да ги проба!

 

Оваа секс поза содржи голема доза романтика и интимност. Тоа што сте толку близку еден до друг ве прави да се чувствувате удобно и ако на ова го додаме пријатниот ефект на топлата вода или романтичната светлина на свеќите, кои сте ги приготвиле предходно поставувајќи ги насекаде во бањата, тогаш навистина ова заслужува да го пробате.

 

Зошто ќе ти се допадне втората поза? Ти си капитенот на бордот и ти ја определуваш длабочината и брзината на проникнување. Имаш целосна контрола на ситуацијата. Тој од своја срана се насладува на прекрасната гледка на твојот задник што со сигурност многу ќе го возбуди.

Напиши коментар