Celebrity

Најновото од Дрејк! Модерно, убаво и едноставно

Дрејк премиерно го претстави своето ново музичко видео за новиот сингл „Headlines“, кој воедно е и прв сингл од идниот долгоочекуван албум „Take Care“ кој треба да се појави во продажба на 24-ти Октомври.

Видеото е снимено на неколку различни локации низ неговиот град Торонто, Канада. Се очекува да котира доста високо на сите светски топ листи.

Погледнете коклу фино изгледа видеово, релаксирачки и модерно:

http://www.youtube.com/watch?v=fQsgvr6yYwg

Напиши коментар