Филмските великани како што се Сталоне, Ван Дам, Брус Вилис и Чак Норис во продолженито на “Платеници”, ќе добијат уште еден великан а тоа е Новак Ѓоковиќ.

Холивуд конечно му ги отвори вратите на Ноле. Тој во понеделникот отпатува во Бугарија каде ќе исполни еден од неговите големи соништа, а тоа е да стане дел од холивудската елита.

Во Холивуд Ноле ќе се дружи и ќе работи на проектот вреден 100 милиони. Неговата улога се чува во строга тајност, а веќе се претпосатвува дека тој ќе има улога на млад бизнисмен или специјалец со богато воено искуство. Српските медиуми пишуваат дека Ноле нема да има голема улога, и дека неговата работа ќе биде завршена во 48 часа престој во Бугарија.

Напиши коментар