Celebrity

Новото видео на ” 5 O’ clock” без Лили Ален

Кралот Т-Pain на Вево го објави официјалното музичко видео за неговиот нов и одличен сингл   „5 O’Clock“ кој ќе се најде на неговиот иден четврт по ред студиски албум.

На синглот рапува познатиот рапер Виз Калифа, а како мал сегмент или рефрен  во песната се појавува и инсерт од „Who’d Have Known“ на Лили Ален.

Музичкото видео е снимено во Амстердам – омилениот град на Калифа, но во него за жал не се појавува Лили Ален.

Напиши коментар