Celebrity

“Пеперси” со уште еден видео запис!

„Ред Хот Чили Пеперс“ го објавија и вториот сингл од актуелниот албум со наслов „I’m With You“.

Првиот сингл кој го најави пристигнувањето на албумот се викаше „The Adventures of Rain Dance Maggie“, a вториов го носи името „Monarchy of Roses“.

Видео записот е режиран од Марк Клесфилд.

Тука можете да го погледнете најновиот музички спот на легендарните RHCP:

Напиши коментар