Free zone

Playboy календар за 2012! Ќе биде жешка годинава што следи

Playboy го објави календарот за 2012 година. За големо чудо и Кростал Харис се најде во него. Да, и тоа токму на првата страна на месецот јануари, да ни тргне годината.

Секој месец нова девојка, нова зајачица. На која и страна да свртите ќе уживате сигурно:)

Напиши коментар