Free zone

Погледнете го најновиот едиторијал на “Maxim”! Но, не се препорачува на мажи со слабо срце

Моделот Мелани Иглесијас го снимаше најновиот едиторијал за Maxim. Во продолжение ви го нудиме видеото од интересната фото-сесија. Нема потреба од многу коментари…Уживајте:)

Напиши коментар