Celebrity

Погледнете го постхумниот спот на Ејми Вајнхаус

Неколку месеци по смртта на Ејми Вајнхаус, втроглаво порасна продажбата на нејзините музички дела. Гледајќи го тоа, многу музичари се решија да ги објават своите дуети снимени со Ејми за нејзиниот најнов албум.

Сега се појави и првата песна која Ејми сама ја снимила за својот албум, а овој албум треба да излезе во продажба постхумно во декември.  Во спотот за песната „Our Day Will Come“, можат да се забележат стари исечоци и фотографии од Вајнхаус.

Погледнете го:

Напиши коментар