← НАЗАД НА БОЗА

Покажете и на партнерката дека не сте левак! Здиплете ја мајцата за две секунди :)

Покажете и на партнерката дека не сте левак! Здиплете ја мајцата за две секунди :)
899 Читања

Со ова видео ќе научите како да ја здиплите мајцата за две секунди. Не за друго, колку да докажете дека не сте леваци. Не мора за друго да се докажувате зошто тогаш жените ќе ви дадат многу повеќе обврски. Доволно е само да знаете како да си ја здиплите мајцата:)

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk