Free zone

Porshe против спортски авион – Фер плеј?

Ова е една извонредна трка која ќе ви го крене адреналинот со сигурност. Видео кое ќи во го задржи вниманието и ќе ве остави без зборови. Нема потреба од коментари, погледнете го видеото, а заклучокот останува на вас…

Напиши коментар