After Midnight

Приредете и на партнерката незаборавна ноќ!

Превземете ги работите под ваша контрола и бидете доминантен вечерва. За тоа сонува секоја жена. Па време е на вашата сакана да и ја исполните желбата.

Масажа!

За да го исполните својот план, партнерката треба да биде опуштена, затоа започнете со масажа. Една квалитетна масажа е одличен почеток за ноќта што следи.

Забранете и да зборува!

Зграпчете ја жестоко и одма дајте и до знаење дека не смее ништо да зборува додека вие не и го дозволите тоа.

Ефект на изненадување!

Седнете ја на стол и врзете и ги очите. Во таа ситуација најактивно ќе и работи мозокот, а познато е дека мозокот е најсилниот афродизијак. Не треба да се напоменува дека сексуалното искуство ќе биде незаборавно.

Наредете и!

Откако вие ја допиравте на местата каде таа сака, кога очите и беа врзани, сега е време да го тргнете превезот и да ја натерате да го направи тоа што вие сакате. Наредете и јасно и прецизно што сакате.

Стриптиз!

Ако сакате да биде сексуалното доживување уште поголемо, отстапете и малку простор, за еден стриптиз. Доколку се срами, а нормално е тоа на почетокот охрабрете ја вербално. Потоа следи доживување кое ќе го паметите цел живот…

Напиши коментар