Free zone

Романтичен одмор во Алкатраз?!?

Би ви годел романтичен одмор во строгиот гермаснки затвор? Тогаш Алкатраз е идеалното место за вас!

Во западниот дел на градот Кајзерслаутерн се наоѓа некогашниот страшен затвор, кој сега е луксузен хотел.

Двајца бизнисмени се решија некогашниот страшен затвор да го направат идеално место за одмор и релаксација. Sидовите се искречени, тоалетот ви на дофат на рака, без параван, а дебелата метална врата ќе ве штити за време на вашиот одмор. И не заборавајте и прозорите ќе ви бидат заштитени со метални решетки.

Цената за една ноќ во овој хотел ќе ве чини само 50 евра.

Напиши коментар