← НАЗАД НА БОЗА

Се што сакате да знаете за онаа работа:)

Се што сакате да знаете за онаа работа:)
1729 Читања

Каков е вашиот сексуален живот?

Практикувате ли игри под чаршавот често или тоа се ретки прилики?

Си го знаете ли годишниот просек?

Која поза им  е најдрага  и за што всушност сонуваат мажите?

Многу прашања…

Спрема истражувањето на една позната марка кондоми , просечен Американец има сексуални односи 120 пати годишно, но 63% од испитаниците сметаат дека е премала бројка.

Пози

Верувале или не и мажите и жените се сложиле околу едно: омилена поза – мисионерската.

Брак и секс

Иако мажите тврдат дека немале задоволувачки сексуален живот пред влез во брак, реланоста е друга.

Самците практикуваат секс  130 пати годишно, а тие во брак 109 пати.

Но позитивна страна за оженетите, тие се позадоволни од сексуалниот живот.

Каде тоа го прават?

Сексот не е ограничен само во спална.

На прашањето кое место им е највозбудливо за секс, 48% од испитаниците биле за нивниот автомобил, додека 33% биле за креветот, но туѓиот.

33% од мажите сонуваат за секс во авион, а 26% од жените  за секс на плажа.

Експериментирање

За ова мажите се покажале како понаклонети.

19% од нив признале дека праѓаат секси СМС пораки, скоро толку практикувале сајбер секс, а 18% се впуштиле во авантура со некој кој го упознале на интернет.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk