After Midnight

Секој втор Американец би се развел од својата дебела жена:)

Секој втор Американец е подготвен да ја напушти својата жена ако таа и понатаму се здебелува, покажале резултатите од анкетата спроведени на 70.000 луѓе.

Според оваа студија само 20% од жените се изјасниле дека би го направиле тоа. Резултатите исто така покажуваат дека  на 39% од мажите главна им е семејната вредност, додека 43 % од жените на прво место им е квалитетно домување.

Освен тоа, повеќе од две третини од мажите немаат ништо против да нивните сопруги бидат во контакт со својот “екс”дечко на Фејсбук, но 75% сметаат дека ставањето секси слики на интернет претставува “изневерување на партнерот”.

Секој втор Американец посакува да се разведе од својата дебела жена.

Напиши коментар