After Midnight

Секс како терапија – морално или не? Најморално нели?:)

Постојат и такви психотерапевти кои сеансите не ги вршат во своите кацеларии, туку во хотелска соба. За време на сеансата може да дојде до соблекување, масирање, па понекогаш и секс.

По завршувањето на сеансата секој си заминува на своја страна. И клиентот и психотерапевтот задоволни.

По ова може да заклучите дека Падма се занимава со најстариот занает на светот. Нејзини клиенти се адвокати, доктори, студенти и градежни работници. Некои оженети, некои не. Но, сите тие патат од еректилна дисфункција, прерана ејакулација или срам кој ги кочи целосно.

Сите овие проблеми Падма, 31 годишната згодна и атрактивна бринета знае да ги реши.

Таа постојано е изложена на мета, па заработува секакви навреди. Со таа цел таа се обратила на јавноста.

“Не ми е јасно зошто толку се крева галама во време кога се е дозволено. Сега е период кога секој може да прави што сака и да не пати од тоа што ќе кажат другите”, вели таа.

За оваа нејзина изјава, како и за работата која таа ја работи се изјасниле и многу клинички психолози. Тие велат дека тоа што Падма го прави нема никаква врска со љубовта и како да научите да се сносите со проблемите, а уште помалку да ги решите.

За нејзината работа разбирање има семејството. На почетокот тие се шокирале од нејзината одлука но, сега и ја даваат целата поддршка. И мажите со кои таа имала врска тоа го разбирале. Тие беа мажи со голема самодоверба, интелигенција и зрелост па немаа проблем со мојата професија, вели Падма.

Падма целосно ги демантира изјавите на психолозите со фактите кои таа ги изнела. Вели дека мажите кои имале проблем со прерана ејакулација ја поправиле својата издржливост од 30 до 60 секунди, на 5 до 10 минути. Исто така за оние со еректилна дисфункција вели дека успеала да им го режи проблемот во 90% од случаите.

Освен на мажите со искуство, Падма им помага и на невините. Таа има и такви случаи кога им помага на мажите да го имаат првиот секс. Најпрво им држи лекции за женското тело, потребите и слично. А, потоа преоѓа на пракса.

За својата работа Падма вели дека не и претставува никаков проблем, ниту пак и ја одзема енергијата. Напротив, работата ја исполнува.

Но, за да имате закажано сенаса кај Падма треба најпрво да направите детален лекарски преглед.

Напиши коментар