Free zone

Секси авиони, моќни жени…или обратно, или?:)

Старата машка изрека згодна е “ко авион” ги поврзува авионите и жените? Има ли сличност помеѓу убава жена и борбен авион? Можеби затоа што авионот асоцира на совршенство, додуша на технологијата, па оттука и тој епитет. Како и да е тоа се работи кои и мажите некогаш не ги разбираат најдобро. Еве го во слики човечко и технолошко совршенство…

Напиши коментар