Celebrity

Сепак не е крај за “Доктор Хаус”

Новата, осма сезона на планетарно популарната серија „Доктор Хаус“ наскоро ќе започне да се прикажува на американската телевизија „Фокс“.

Првата епизода под наслов „Twenty vicodin“ ќе биде прикажана на 3-ти Октомври.

Пред неколку месеци, легендарниот Хју Лори изјави дека осмата сезона може всушност да биде и последна. Овој популарен британски актер неодамна влезе во Гинисовата книга на рекорди како најгледан главен актер на телевизија. Истовремено, и серијата „Доктор Хаус“ е прогласена за најпопуларна.

Судејќи по тоа со која брзина домашните телевизиски канали ги откупуваат сериите од новата сезона, не треба да се сомневаме дека наскоро и ние ќе можеме да уживаме во најновото што Доктор Хаус има да ни го понуди.

Напиши коментар