Претерување

Ако сте премногу дотерани, некои мажи одма ќе помислат дека немаат шанса. Од друга страна, ако во дискотека одите како по дома ќе привлечете многу погледи, но не онакви какви што сакате. Значи, решение е умереност.

Пијанство

Премногу алкохол ќе ви ги уништи шансите да ви се доближи некој дечко што е сериозно заинтересиран за вас. Мажите не ги привлекуваат пијаните девојки кои се однесуваат како стриптизети, а дури и ако им пријдат, сигурно знаете дека сакаат само едно нешто.

Снобовски став

Насмеаното лице и контактот со очите ги повикува мажите да ви се доближат, додека сериозниот изглед секако дека е непожелен.

Машко друштво

Без разлика дали е со вас, или ви е роднина, тој би можел да претпостави дека сте зафатени. Затоа што кога сте во машко друштво на останатите фраери јасно им давате до знаење дека сте зафатени.

Прстен

Малку мажи знаат на кој прст се носи веренички прстен или бурма. Жените често носат прстени па посилниот пол тоа често ги збунува.

Напиши коментар