Free zone

Слики со порака:)

Не е фотошоп завидници едни

Побрзај робу мој

Капењето нуди големо задоволство

И тато позади врата

Момци рибата е на другата страна

Те скокотка ова?

Мајсторе две со кечап

Ухууу уште десет нови лајка

Природата во движење

Госпоѓо, да ви помогнам

Јас секогаш вака си читам

Магијата на готвењето

Божиќ кој ги воодушевува и атеистите

Сепак големината е важна

Сликај веќе еднаш, не можам да кревам веќе

Ех, кога сите жени би носеле чадор…

Колку мал телефон има

Магијата на животот на село

Да, да и јас споредувам

Капитал…

 

 

Напиши коментар