Free zone

Слушнете како звучи момнструмот BMW V10 со 720 КС

BMW спаѓа во редот на оние автомобили кои до вас попрво ќе го најдат патот преку срцето отколку преку паметот. Тоа најдобро го знаат оние кои седнале зад воланот и провозеле барем еден километар.

И “стандардниот” 5.0 литарен мотор од М5 серијата е ремек дело кое само по себе заслужува посебно место во историјата на автомобилската индустрија. Но, секогаш постојат оние ненаситните на кои никогаш не им е доста. Преслушајте го овој V10 КС кој звучи слично на болид од F1. Погледнете го видеото и обрнете внимание на издувниот систем.

Напиши коментар