Celebrity

Снуп Дог и Виз Калифа се млади, диви и слободни:)

Со гордост можеме да го објавиме официјалното, ново видео на раперите Снуп Дог и Виз Калифа со наслов „Young, Wild & Free“. Оваа нивна соработка со Бруно Марс е водечки сингл од саунтракот за филмот „Mac and Devin Go to High School“.

Всушност, Снуп и Виз имаат актерски улоги во овој филм, кој треба да се појави во светските кина во почетокот на 2012 година. Значи, дечките се и музичари и актери во случајов.

Погледнете го музичкото видео за певливата песна која оддава впечаток дека сè е во ред и плени со оптимизам:

Напиши коментар