After Midnight

Совети кои ретко кој би ви ги дал

Направено е едно истражување во кое учествувале 200 мажени жени. Од истражувањето дојдено е до заклучок дека жените повеќе не ги следат старите правила. Брачните правила на испитаните жени можеби се неконвенционални, но најсреќните парови знаат дека тоа на крајот сепак вреди.

Некои од ризиците кои жените ги превземаат како би останале со своите партнери се:

Земете воздух. Со направеното истражување дојдено е до заклучок дека најсреќните парови поминуваат повеќе време одвоено. Кога поминувате време одвоено имате време да направите нешто за себе, а сето тоа резултира со позитивна енергија и повеќе енергија за партнерот.

Уште еден маж во животот. Третина од испитуваните жени имаат маж за близок пријател. Блиските средби, невиниот флерт се добредојдени за самодовербата и за мала промена во животот, а при тоа не го изневерувате партнерот.

Задоволете се. Многу луѓе ја потценуваат важноста за редовниот женски оргазам. Затоа се препорачува секоја жена да има вибратор. Тој ви дозволува да имате таен живот, кој секој би требало да го има.

Напиши коментар